top of page

Seneste nyt

02-01-24: Forsøg med videokonsultation: Vi har i forvejen tilbud om videokonsultationer med læge/sygeplejerske hvis emnet egner sig og efter forudgående aftale/online-booking. Mange har nok en berøringsangst, det har i hvert fald vist sig at muligheden kun sparsomt anvendes. Vi vil i den næste tid forsøge om videokonsultation med kort ventetid er et tilbud der efterspørges. Tiderne vil blive frigivet kl. 16 dagen før og kan bookes online. Tider vil også kunne tildeles samme dag via telefonkontakt 8-8.55. I forsøgsperioden vil der ikke være tider hver dag.  For at se om der er ledige tider, skal du klikke dig videre til tidsbestilling og så vælge tidstypen "Videokonsultation - hurtigtid".

Emner der kræver fysisk undersøgelse er ikke egnet.

29-03-23: Vi tilbyder ikke længere vaccinationer i forbindelse med udlandsrejser.

 

29-03-23: Ved ønske om selvtest for sexuelt overført infektion: du kan booke tid online eller ringe/skrive til os mhp. aftale om prøve samme dag uden tidsbestilling.

 

11-09-23:

Gratis vaccination mod influenza og COVID-19 tilbydes ikke i almen praksis i sæson 2023/2024.

Læs mere på: https://www.sst.dk/da/vaccination

Der tilbydes heller ikke længere gratis vaccination mod pneumokoksygdom.

Personaleændringer

01-05-23: Startede Lene Risager, læge i Hoveduddannelse til speciallæge i Almen Medicin (fase 3). Skal være hos os i alt 1 år og er derefter færdig speciallæge. Lene gik på barsel 19/12 -23.

01-08-23: Startede Harald Jørgensen, læge i Klinisk Basis Uddannelse, skal være her i 6 mdr.

Du kan læse mere om hvad en uddannelseslæge er her. 

bottom of page